Woonwensen

Woonwensen

Bouwplannen brengen zoveel vragen voort dat het prettig is om er hulp bij te krijgen. DOMEgroep biedt de expertise die nodig is om van start tot oplevering een woning te bouwen. We kijken verder dan alleen de wensen, want er is vaak zoveel meer mogelijk. We kijken samen met u ook naar alternatieven en uw aanvullende woonwensen, waardoor er vaak meer mogelijk is dan vooraf gedacht.

Levensloopbestendig wonen
Een woning is bedoeld voor jaren woonplezier. Het leven brengt veranderingen mee voor de bewoners, zoals gezinsuitbreiding, de kinderen de deur uit, veranderingen in de gezondheid en mobiliteit of ouder worden.

We houden rekening met verschillende scenario’s en we vragen wat u belangrijk vindt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de woning ook geschikt voor u blijft als het leven verandert, bijvoorbeeld door de indeling aan te passen of domotica toe te passen.

Energiezuinig en comfortabel
Zo weinig mogelijk energie gebruiken is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. We weten alles over energievoorziening in de woning en comfortabel wonen, hybride systemen, zonnepanelen en warmtepompen. De nieuwste ontwikkelingen toepassingen en subsidieregelingen liggen daarmee ook voor u binnen handbereik.

Gratis verkennend gesprek

Plannen, ideeën en vragen over bouw en verbouw?
Laat ons eens meekijken en u adviseren.
Neem contact op om een afspraak te maken op een moment dat het u uitkomt.