Stappenplan woningbouw

Stappenplan woningbouw

Ziet u de ideale woning al in gedachten voor u of weet u het nog niet precies? Wij zetten samen met u de stappen van plan tot realisatie.

Stap 1: Afstemming van wensen en mogelijkheden
We kijken samen met u naar uw wensen en ideeën, zodat we die om kunnen zetten naar een eerste ontwerp en een begroting van de totale kosten.
We kijken of uw plannen passen in het beschikbare budget, waarbij we ook
rekening houden met de kosten voor de tuin.

Stap 2: Plannen concreet maken
Vanuit een gesprek met onze adviseur en architect volgt een voorontwerp waarin uw wensen zijn verwerkt.

Stap 3: Contracten, vergunningen en financiering
Na uw akkoord op het ontwerp stellen we alle noodzakelijke contracten op, vragen offertes aan bij aannemers en bepalen we samen met u welke aannemer gaat bouwen. Daarna vragen we de vergunningen aan. En – als u dat wilt – regelen we de financiering voor uw woning.

Stap 4: Uitvoering bouw onder toezicht van de DOMEgroep
De aannemer bouwt uw woning. DOMEgroep zorgt ervoor dat de overeengekomen kwaliteit daadwerkelijk wordt geleverd, uw wensen worden uitgevoerd volgens planning en afgesproken budget. De bouwvergaderingen zijn op ons kantoor en uiteraard kunt u daarbij aanwezig zijn.
Het werk is verzekerd met een Bouwgarantgarantie of een Woningborggarantie, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw woning bij eventueel faillissement van de aannemer toch wordt afgebouwd conform alle gemaakte afspraken.

Stap 5: De oplevering van uw woning
De bouw is klaar en de woning wordt opgeleverd. DOMEgroep controleert zorgvuldig of alles volgens afspraak is uitgevoerd, zodat u gegarandeerd de woning krijgt zoals dat met u is afgesproken. U kunt ook kiezen voor een opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis. Na de sleuteloverdracht bent u de trotse eigenaar van uw nieuwe woning.

Gratis verkennend gesprek

Plannen, ideeën en vragen over bouw en verbouw?
Laat ons eens meekijken en u adviseren.
Neem contact op om een afspraak te maken op een moment dat het u uitkomt.