Ondernemers

Ondernemers

Een nieuw pand bouwen of het bestaande pand verbouwen is voor de meeste ondernemingen en organisaties iets wat buiten hun expertise valt. Bovendien vraagt het veel tijd om de bouw te begeleiden. Tijd die er meestal niet is, want de zaak moet blijven draaien.

Hoe pakken we het aan?
Er zijn meestal al ideeën en wensen. Er is nagedacht over wat er nodig is voor de veranderingen, de groei of het verplaatsen van de thuisbasis van het bedrijf. Toch vraagt het concreet maken de nodige expertise. Voordat het bouwen begint, zijn er belangrijke afwegingen Welke aannemer gaat het uitvoeren? Hebben we vergunningen nodig? Wat zijn de kosten van het uitvoeren van onze plannen?

Overzicht met stappenplan
De keuzes en beslissingen beïnvloeden elkaar onderling. Dat maakt het ingewikkeld. Wij werken daarom met een stappenplan voor ondernemers, zodat het proces voor alle betrokkenen overzichtelijk is en blijft.

Besparen op faalkosten
Doordat we vanaf de start meekijken, verdienen we de kosten voor ons werk gedurende de bouw grotendeels terug. Er kan veel fout gaan tijdens de bouw, door misverstanden, aannames en werkwijzen die gebruikelijk zijn binnen de bouwwereld, maar bij u niet bekend zijn. Faalkosten, dus de kosten door fouten en/of onnodige vertraging, kunnen hoog oplopen. Dat voorkomen we doordat we kennis hebben van werkwijze materialen en betrokken zijn bij het bouwproces.

Wel de kennis in huis, geen tijd om het zelf te doen
Natuurlijk regelen we ook de bouw voor bedrijven en organisaties die zelf de kennis en kunde in huis hebben om de begeleiding te verzorgen, maar er niet de tijd en ruimte voor hebben. We nemen dan het werk uit handen, zodat u uw tijd kunt besteden aan dat wat prioriteit heeft.

Collectief bouwen
Samen met andere organisaties een pand bouwen is ook een mogelijkheid, bijvoorbeeld wanneer er meerdere bedrijven in een pand hun onderdak krijgen. Ook hierin kan de DOMEgroep een belangrijke rol vervullen in het bouwproces.

Gratis verkennend gesprek

Plannen, ideeën en vragen over bouw en verbouw?
Laat ons eens meekijken en u adviseren.
Neem contact op om een afspraak te maken op een moment dat het u uitkomt.