Expertise

Expertise

We hebben veel in huis, zodat we alle aspecten van het bouwen van woningen en bedrijfspanden voor u kunnen verzorgen.

Architectuur

Onze architect is altijd betrokken bij het ontwerp van een woning of bedrijfspand dat door wij bouwen of verbouwen. Vanuit zijn jarenlange ervaring en liefde voor het vak, weet hij onze klanten te verrassen met geheel nieuwe ontwerpen of aanpassingen aan bestaande ontwerpen zodat ze aansluiten bij de wensen en eisen.

Bouwtoezicht
Bij het bouwen of verbouwen van een woning of bedrijfspand is goede afstemming tussen alle betrokken partijen noodzakelijk om het gewenst resultaat te bereiken. We letten op de grote zaken en op details, bewaken het budget en zien toe op de kwaliteit van het werk. Zo voorkomen we faalkosten die kunnen ontstaan bij onnodige vertraging of het maken van fouten. Door het proces nauwlettend in de gaten te houden zijn we deze problemen voor.

Domotica

Toepassing van technologie in een woning vergroot de kwaliteit van wonen en leven. Domotica wordt het meest toegepast voor comfort, veiligheid en efficiënt energiegebruik. Maar ook in de keuken of badkamer kan domotica worden toegepast. Denk aan de kraan waar water uitkomt als u uw hand eronder houdt of de oven die u van afstand kan laten voorverwarmen. Steeds meer functies kunnen op afstand via een app worden bediend.

Duurzaamheid en circulaire economie
DOMEgroep bouwt duurzaam. We stellen maatregelen aan u voor om het energieverbruik zo laag mogelijk te krijgen. We weten dat er altijd goede keuzes mogelijk zijn in het bouwproces, waarbij prioriteit wordt gegeven aan mens en milieu. Denk hierbij aan de keuze voor materialen die gerecycled kunnen worden, het scheiden van bouwafval en verantwoord water- en energieverbruik.

Energie

We gaan voor een hoog energielabel; een woning of bedrijfspand, waarin het energieverbruik zo laag mogelijk is of waar het gebouw zelfvoorzienend is. Dat is fijn voor u, want daardoor zijn de kosten zo laag mogelijk en het comfort zo hoog mogelijk. Ook draagt het bij aan de waardeverhoging van het pand. Vraag ons advies over gasloos wonen, hybride systemen, zonnepanelen en warmtepompen.

Financieel
Bij het bouwen van een woning of bedrijfspand moet ook veel financieel worden geregeld. Wij kunnen helpen met de financiering. We weten ook waarvoor u subsidie kunt aanvragen, waardoor u kosten bespaart. Ook dit kunnen we voor u verzorgen.

Vergunningen en wetgeving
Aanvragen van vergunningen kan tijdrovend en ingewikkeld zijn. Wij weten welke vergunningen nodig zijn en hoe en bij wie we ze moeten aanvragen. Hierbij hoort ook het overleg met  vergunningverlenende instanties dat rondom aanvragen moet worden gevoerd. Doordat we alles over wetgeving rondom bouwen weten, kunnen we u dit werk uit handen nemen.

Gratis verkennend gesprek

Plannen, ideeën en vragen over bouw en verbouw?
Laat ons eens meekijken en u adviseren.
Neem contact op om een afspraak te maken op een moment dat het u uitkomt.