Onze experts

Onze experts

Vakkundig, nuchter en resultaatgericht
De DOMEgroep  is het eigendom van drie compagnons die veel kennis en ervaring in de organisatie brengen. Samen vormen ze een compact en compleet team dat alle bouw gerelateerde vraagstukken en projecten aankan. Met plezier en de kenmerkende noordelijke nuchterheid gaan ze voor het beste resultaat voor hun klanten. Ook buiten de reguliere werktijden. Waar bouwen voor veel mensen een spannende en stressvolle onderneming, is dat geheel anders voor de mannen van De DOMEgroep. Ze maken vanuit betrokkenheid en empathie de bouwdromen van hun klanten waar.

Sikko Vellinga – Architect

Vertaler van wensen en ideeën naar concrete bouwplannen

Sikko is een creatieve architect met veel ervaring en een indrukwekkend portfolio. Hij verrast klanten met een doordacht ontwerp waarin tussen de lijnen zichtbaar is hoe goed hij kan luisteren naar dat wat de klant wil én nodig heeft. In het voorgesprek is hij meestal al aan het schetsen, zodat het voor klanten inzichtelijk wordt wat er mogelijk is. Daarna volgt het voorontwerp en het definitieve ontwerp. Sikko stemt af met de gemeente en regelt alle vergunningen.

Henk Brinks sr. – Bouwmanager

Man van de uitvoering die problemen oplost voor ze zich kunnen aandienen

Henk is een man van de details. In zijn rol als intermediair tussen klant en aannemer vertaalt hij tekeningen naar details, bewaakt hij het bouwbudget en ziet hij toe op de kwaliteit van het werk. Als ervaren en gedreven bouwmanager voorkomt hij faalkosten die kunnen ontstaan door fouten of onnodige vertraging. Henk let goed op en is problemen voor, waardoor bouwprocessen op tijd en binnen budget worden gerealiseerd.

Henk Brinks –  Projectmanager

Regelneef die de financiële en contractuele kant van het bouwen beheert

Deze Henk is een neef van Henk sr. Als projectmanager vertaalt hij de wensen van klanten naar de financiële- en contractuele kant van het bouwproject. Hij werkt vanuit zijn lijfspreuk: Geen stress tijdens het proces. Henk zorgt ervoor dat afspraken voor alle partijen helder zijn. Daarnaast regelt hij met veel plezier alle werkzaamheden die niet door de twee andere compagnons worden uitgevoerd. Hij is daarom ook webmaster, schrijft berichten voor social media en vertaalt nieuwe ontwikkelingen naar toekomstgerichte plannen.

Gratis verkennend gesprek

Plannen, ideeën en vragen over bouw en verbouw?
Laat ons eens vrijblijvend meekijken en u adviseren.
Neem contact op om een afspraak te maken op een moment dat het u uitkomt