Particulieren

Particulieren

Een eigen woning bouwen, zonder kennis van alles wat daarbij komt kijken is een spannende onderneming. Mensen die bij ons komen hebben vaak al ideeën over hun woonwensen, maar weten dan niet hoe het verder moet. Wie zet de ideeën, foto’s en plaatjes om tot een goede tekening? Welke aannemer kan het werk voor ons uitvoeren? Welke vergunningen hebben we nodig? Wat gaat het allemaal kosten?

Keuzes en beslissingen
Als het bouwen nog niet is begonnen, moeten er al veel keuzes worden gemaakt en beslissingen worden genomen. Vaak grijpt het allemaal in elkaar, waardoor keuzes niet op zichzelf staan en het ingewikkeld kan zijn. Wij werken daarom met een stappenplan, zodat het proces voor alle betrokkenen overzichtelijk is en blijft.

Besparen op faalkosten
Doordat we vanaf de start meekijken en meedenken verdienen we de kosten voor ons werk gedurende de bouw grotendeels terug. Er kan namelijk veel fout gaan tijdens de bouw, door bijvoorbeeld misverstanden, aannames en werkwijzen die gebruikelijk zijn binnen de bouwwereld, maar bij u niet bekend zijn. Faalkosten, dus de kosten door fouten en/of onnodige vertraging, kunnen hoog oplopen. Dat voorkomen we doordat we thuis zijn in de manier van werken, kennis van materialen en betrokkenheid bij het bouwproces.

Uitbesteden om tijd over te houden
Natuurlijk regelen we ook de bouw voor mensen die wel zelf de kennis en kunde in huis hebben om zelf een woning te laten bouwen. We nemen dan het werk uit handen, zodat u uw tijd kunt besteden aan werk of vrije tijd.

Collectief bouwen
Samen met anderen bouwen is ook een mogelijkheid, bijvoorbeeld wanneer woningen geschakeld zijn of u wilt samenwerken met andere potentiële woningbezitters. Ook hierin kan de DOMEgroep veel betekenen.

Gratis verkennend gesprek
Plannen, ideeën en vragen over bouw en verbouw? Laat ons eens vrijblijvend meekijken en u adviseren. Neem contact op om een afspraak te maken op een moment dat het u uitkomt.

Meer weten over ons woningaanbod?
Kijk op:
Aanbod
In uitvoering
Gerealiseerd
Schetsen en voorbeeldwoningen

Gratis verkennend gesprek

Plannen, ideeën en vragen over bouw en verbouw?
Laat ons eens vrijblijvend meekijken en u adviseren.
Neem contact op om een afspraak te maken op een moment dat het u uitkomt.