Stappenplan bedrijfspanden

Stappenplan bedrijfspanden

Ziet u het nieuwe bedrijfspand al voor u of zijn er nog veel keuzes te maken? Wij zetten samen met u de stappen van plan tot realisatie.

Stap 1: Afstemming van wensen en mogelijkheden

We kijken samen met u naar uw wensen en ideeën, zodat we die om kunnen zetten naar een eerste ontwerp en een begroting van de totale kosten. We kijken of uw plannen passen in het beschikbare budget, waarbij we ook rekening houden met de kosten voor onderdelen waaraan u wellicht zelf niet had gedacht: zoals de parkeerplaatsen of het groen rondom het pand.

Stap 2: Plannen concreet maken
Vanuit een gesprek met onze adviseur en architect volgt een voorontwerp waarin uw wensen zijn verwerkt.

Stap 3: Contracten, vergunningen en financiering
Na uw akkoord op het ontwerp stellen we alle noodzakelijke contracten op en gaan we aannemers selecteren. Samen met u wordt bepaald welke aannemer uw pand gaat (ver)bouwen. Dan vragen we vergunningen aan en stemmen we het af met de vergunningverleners. En – als u dat wil – regelen we de financiering

Stap 4: Uitvoering bouw onder toezicht van DOMEgroep
De aannemer bouwt of verbouwt uw bedrijfspand. DOMEgroep zorgt ervoor dat de overeengekomen kwaliteit daadwerkelijk wordt geleverd en uw wensen worden uitgevoerd volgens planning en afgesproken budget. De bouw-vergaderingen zijn op ons kantoor. Uiteraard kunt u daarbij aanwezig zijn.

Stap 5: De oplevering van uw bedrijfspand
De bouw is klaar en het pand wordt opgeleverd. DOME groep controleert zorgvuldig of alles volgens afspraak is uitgevoerd, zodat u gegarandeerd het pand krijgt zoals dat met u is afgesproken.  Na de sleuteloverdracht bent u de trotse eigenaar van uw nieuw of verbouwd bedrijfspand.

Gratis verkennend gesprek

Plannen, ideeën en vragen over bouw en verbouw?
Laat ons eens meekijken en u adviseren.
Neem contact op om een afspraak te maken op een moment dat het u uitkomt.