Over ons

Over ons

DOMEgroep bestaat uit specialisten die op coöperatieve basis samenwerken. Hierdoor hebben we samen jarenlange ervaring in architectuur, bouwen, energietechniek, domotica, gebiedsontwikkeling en infrastructuur. We zijn de onafhankelijke vakkundige tussenpersoon die ervoor zorgt dat alle partijen volgens afgesproken werkwijze, kwaliteit, planning en binnen budget uw woning of bedrijfspand realiseren.

Snel en flexibel
We werken snel en efficiënt doordat we in een klein team werken. De lijnen zijn kort, waardoor we snel schakelen en u geen last heeft van bureaucratische vertragingen. We staan voor u klaar, ook als het u beter uitkomt om ’s avonds met ons af te spreken.

Kleine en grote bouwwerken op maat
We zijn goed in het realiseren van maatwerk-woningen, waarbij we in overleg met onze klanten ideeën omzetten in concrete plannen. Vanuit onze coöperatie begeleiden en realiseren we ook grootschalige projecten zoals het ontwerp en de realisatie van zorgcomplexen en grootschalige gebiedsontwikkeling.

Transparante werkwijze
Bij ons kunt u rekenen op een duidelijke werkwijze. We nemen de tijd om u te leren kennen, zodat we veel voor u kunnen beteken.  En we gaan pas zaken met elkaar doen als u tevreden bent over ons voorstel.

Kwaliteit voorop
We gaan altijd voor kwaliteit. Dat merkt u aan de manier waarop we samenwerken. We zijn nuchter en no-nosense. We maken tijd voor kwaliteit door zorgvuldig te werken en u te betrekken bij alle aspecten van het bouwproces. En we werken volgens een doordacht stappenplan voor particulieren.

Duurzaamheid en circulaire economie
DOMEgroep bouwt duurzaam. We stellen maatregelen aan u voor om het energieverbruik zo laag mogelijk te krijgen voor een woning of bedrijfspand. We weten dat er altijd goede keuzes mogelijk zijn in het bouwproces, waarbij prioriteit wordt gegeven aan mens en milieu. Denk hierbij aan de keuze voor materialen die gerecycled kunnen worden, het scheiden van bouwafval en verantwoord water- en energieverbruik.

Energie
We gaan voor een hoog energielabel; een woning of bedrijfspand, waarin het energieverbruik zo laag mogelijk is of waar het gebouw zelfvoorzienend is. Dat is fijn voor u, want daardoor zijn de kosten zo laag mogelijk en het comfort zo hoog mogelijk. Ook draagt het bij aan de waardeverhoging van het pand. Vraag ons advies over gasloos wonen, hybride systemen, zonnepanelen en warmtepompen.

Gratis verkennend gesprek

Plannen, ideeën en vragen over bouw en verbouw?
Laat ons eens meekijken en u adviseren.
Neem contact op om een afspraak te maken op een moment dat het u uitkomt.