Emmen – Delftlanden

previous arrow
next arrow
Slider

Wonen in Emmen-Delftlanden

De regio Emmen heeft bos, veen en open landschappen. En is daarmee één van de groenste gemeenten van Nederland. De gemeente kenmerkt zich door een stedelijke kern met verschillende wijken en omliggende dorpen, ieder met zijn eigen karakteristieke sfeer en voorzieningen. Waar u ook woont, de natuur is overal binnen handbereik. En de stedelijke kern biedt alle voorzieningen die u mag verwachten: een modern en groot overdekt winkelcentrum, ziekenhuis, goede onderwijsinstellingen, bioscoop, ​het nieuwe ​ATLAS theater en topsportclubs.

Delftlanden ligt zeer gunstig ten westen van het centrum van Emmen en is goed te bereiken vanaf de N34, A37 en A28. In slechts twee autominuten zit u op de N34. Bovendien ligt het station Emmen Zuid ten zuiden van Delftlanden. Het station is stopplaats voor zowel de stoptrein als sneltrein.

​Het betrokken gebied in de Delftlanden laat zich verdelen in ​de “Terpen” (Wolferinghaar en Lunekehaar) en de ​​”Spitaalzoom”.​​

​Actueel overzicht vrije kavels ​en prijzen.

In de fotocollage vindt u overzicht van de beschikbare kavels​​ (momentopname van ​11-04-2018) waarop ​​​is aangegeven waar ​onze verschillende woningen kunnen worden gebouwd. ​Beide stadsvilla’s worden op dit moment gebouwd in Hoogeveen aan de Hoofdstraat. Met onze stadsvilla Normandië is al een aanvang gemaakt, het project Bretagne is in de opstartfase.

​​​Hier​ een impressie van de voortgang van de bouw. ​Beide woningen hebben wij samen met de toekomstige bewoners ontwikkeld, zij hadden een idee en stap voor stap hebben we beide woningen ontworpen in een succesvol samenwerkingstraject. ​Kijk hieronder hoe u s​amen met ons uw ​droomhuis​ realiseert.

​We hebben echter veel meer maatwerkwoningen in ons portfolio die ook voldoen.​ ​Voor een overzicht van ons portfolio klik hier.